Szerszámkészítés

Cégünk fő profilja a műanyag-fröccsöntő és lemezalakító szerszámok készítése. A felmerülő szerszámgyártási problémákra több évtizedes tapasztalattal, jól felkészült műszaki hátérrel biztosítjuk a megoldást. Szerszámaink többsége az elektronika, az autóipar és az árnyékolástechnika területén dolgozik.

Forduljon hozzánk bizalommal

Alkatrészrajz, 3D modell, vagy minta alapján rövid határidővel adunk önnek szerszámgyártásra megoldási javaslatot, és árajánlatot.

Tanácsadás

Fontosnak tartjuk szerszámkészítési ismereteink naprakészen tartását és a legújabb gyártástechnológiák megismerését. Szolgáltatásaink keretében tanácsadással is állunk megrendelőink rendelkezésére. Igény esetén segítséget nyújtunk a gyártandó darabok optimalizálásában, a szerszámköltség csökkentése, illetve a költséghatékony gyártástechnológia elérése érdekében. Szükség esetén mintadarabokat gyártunk, amely lehetővé teszi a megrendelő számára a gyártandó alkatrész funkcionális vizsgálatát azelőtt, hogy a szerszámgyártáshoz fognánk. Lemezdarabokat egyedi eszközökkel, műanyag darabokat partnercégünk bevonásával, 3D nyomtatással állítunk elő.

Már az ajánlatkészítés során felmérjük a megrendelői igényeket, annak érdekében, hogy a szerszámgyártáshoz szükséges alapanyagokat és az alkalmazandó technológiákat az elvárt szerszámélettartamhoz tudjuk igazítani.

Szerszámkészítés

Géppark

Versenyképes gépparkunk, és felkészült szakembereink garantálják önöknek a pontos munkavégzés mellett a vállalt határidők betartását is. A géppark és az üzemterület kialakítása a kis és közepes méretű szerszámok gyártását teszi lehetővé 600x600 mm lapméretig és 1000 kg súlyhatárig.

Műanyagfröccsöntő szerszámainkhoz a Meusburger, Hasco, DME,FCPK házrendszereket használjuk. Készítünk egy vagy több irányban nyitó, ferdekilökős, oldalmozgásos, magkihúzós vagy magkitekerős változatokat enguszos vagy melegcsatornás kivitelben.

A műanyagfröccsöntő szerszámok mellett minden típusú lemezalakító szerszám gyártását vállaljuk, 0.1 -10 mm lemezvastagságig, az iparban előforduló szinte bármely alapanyaghoz.
Legyen szó akár kivágó, hajlító, megnyomó, mélyhúzó, kombinált, sorozat vagy blokkszerszámról, francia vagy lengővezetékes kivitelről egyaránt.

Szerszámpróba

Az elkészült szerszámokat minden esetben szerszámpróbával adjuk át, amely történhet présüzemünkben 40t-ig, illetve fröccsgépünkön 45gr adagsúlyig, vagy a későbbi gyártás helyszínén.

Garancia

Az általunk gyártott szerszámokra és alkatrészekre minden esetben garanciát vállalunk, az előzetes megállapodásnak megfelelően.